Particulier

 

Wat is Bewustuiteten.nl?
Bewustuiteten.nl is een online restaurantgids dat zich richt op de biologische markt. Op onze website vind je enkel restaurants die biologisch serveren. Op Bewustuiteten.nl vind je duizenden restaurants in Nederland. Je kunt bedrijfsgegevens vinden, reviews lezen of zelf je ervaring delen met andere bezoekers.

Hoe kan ik me inschrijven voor jullie nieuwsbrief?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de beste aanbiedingen of evenementen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Onderaan de homepagina vind je de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Kan ik  een restaurant reserveren via jullie website?
Helaas is dit nog niet mogelijk, maar wij zijn hier druk mee bezig om deze mogelijkheid aan te bieden voor onze bezoekers.

Hoe kan ik mijn ervaring delen?
Je kunt een review schrijven op de bedrijfspagina van het betreffende restaurant. De review zal niet direct zichtbaar zijn, maar moet eerst worden goedgekeurd door iemand van de redactie.

Wie kan mijn review lezen?
Je review zal zichtbaar zijn voor alle andere bezoekers van Bewustuiteten.nl

Er staat een restaurant op jullie website die niet biologisch serveren
Wij proberen deze informatie zo goed mogelijk te controlleren voordat wij een restaurant toevoegen op onze website, maar het kan voorkomen dat wij een fout hebben gemaakt. Dan stellen wij het erg op prijs als je dit aan ons door wilt geven via de contactpagina.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat moet ik doen?
Staat uw vraag hierboven niet tussen? Neem dan gerust contact  met ons via de contactpagina.

Restaurateur

 

Waarom staat mijn website op jullie website?
Wij hebben restaurants toegevoegd die voldoen aan onze criteria voor onze website. Op verzoek zullen wij een restaurant niet meer vermelden op onze website.

De gegevens van mijn restaurant zijn niet correct
Wij zouden deze gegevens kunnen aanpassen of de restaurateur zou dat zelf aan kunnen passen.

Is het plaatsen van een restaurant gratis?
Het plaatsen van een vermelding is gratis. Voor extra mogelijkheiden, zoals een vermelding op de homepagina of een uitgelichte vermelding vragen wij een kleine vergoeding. De prijzen zijn te vinden op de Kosten & Pakketten pagina

Mijn restaurant staat al op jullie website, maar ik wil deze aanpassen
Dan kan je het betreffende restaurant claimen. Wij zullen dan verifiëren of je de eigenaar bent van het restaurant en zullen vervolgens een gebruikersnaam & wachtwoord sturen, waarmee de vermelding kan worden aangepast.